0

Kan ærlig si at jeg ikke har blogget på kjempe lenge!, beklager så meget for det. Men kan også si at det blir lettere å skrive lengre og større post innlegg.

Hvis det er noen som føler seg lite oppdatert av hva som har skjedd etter sist blogginnlegg (15/12/13), og er interessert i å bli litt oppdatert. God fornøyelse!

 

Januar!

Godt nyttår! Litt sent å si det nå, men i følge siste blogginnlegg, så var det rett før jeg skulle hjem til Juleferien. Det jeg kan huske, var som følger:
Å komme hjem var en herlig følelse (om jeg husker riktig, var det første gang jeg kom hjem til Norge), følelsen av å bare komme tilbake til Norge var så herlig. Den følelsen av å kunne se alle vennene mine, samt familien min var et gylden øyeblikk! Hadde en kjempe jul, samt nyttår. Var ingenting å klage over.

Vent... jo... Det var IKKE SNØ! Noe som er et must for å få den gode julefølelsen! men det ordnet man lett med å dra litt lenger opp. Slik fikk jeg sjansen til å stå på litt SnowBoard!

Skole!

Etter jeg kom tilbake etter juleferien, var det tilbake til skolen for et par uker. Men etter et par uker, så gikk vi ut i utplassering. Den første utplasseringen var interessant, det kan jeg si!. Den første utplasseringen var på et gamlehjem (Le Gentil homme), et utrolig vakkert gamlehjem, med et utstrålende godt personell!.
Utplasseringen varte i 1 mnd. Men skal ikke utdype meg mer i det.

Etter at jeg hadde vinterferien (som var veldig flott), så var vi tilbake på skolen. Det gikk for det meste i det samme gamle, men jeg har i det siste (siden da, til nå) fått en hel haug med skryt, fra en god del lærere. Fransklæreren min som jeg egentlig  ikke kan forakte, skryter av meg mest 4 gang i uken (som er en forbedring, fra 0 ganger i uken). Kokkelæreren min, vel. Man kan vel si at han elsker meg.

Karakterene mine stiger, i både fransk, historie og geografi (som er enkelt og greit noe jeg ikke klarer å sette meg inn i)
Men nok om skole, jeg har igjen 1 uke og 3 dager før jeg er ferdig, for dette året!

 

Venner!

Jeg har fått meg en hel haug med venne i det siste, og det er noe jeg Elsker!. Hvis du har tenkt å ta noen år i utlandet, da er det første man skal gjøre: er å finne venner, som bor i dette landet!
Hvis man har mange å være glad i, er det lettere å bli, om ikke muligens bli igjen for godt!

Jeg vil starte med å si at jeg har fått meg noen helt utrolige og flotte Amerikanske venner!, utrolige, fantastiske, og kjempe greie Amerikanere som studerte i Strasbourg, slik som meg!
Med masse gode minner med dem, har det virkelig vært lett å slå seg godt i ro. Når man vet at man alltid har en eller annen person, som man kan være med, hvis man kjeder seg. Så hjelper det kjempe! (Et godt tips for dem som skal til utlandet for å studere)

A thanks to my Friends! -Naomi, -Jack, -Katarina & -Esme!          Miss you guyse! <3
(Mine Amerikanere har desverre reist tilbake, og er ferdige med programmet sitt. Menn et besøk blir det nok!) 

 

Sommer!

Overskriften sier sitt! Samme med mine statuser på facebook!

Etter at jeg kom tilbake etter påskeferien, var det rett på utplassering (som var på en vanlig restaurant, og jeg elsket det! personellet er topp, og ble god venn med ei servitør) 

Dette tallerkenet har jeg trikset med litt bringebær saus, og karamell saus, for å lage dessertene litt mer fristende (Dette var et prøve tallerken)  

 

Men det var ikke poenget mitt! Det var SOMMER!.. Rettere sagt! Det ER sommer!
Etter at jeg kom tilbake etter påskeferien, ble det nemlig varmere for hver dag!. Vi var faktisk oppe i 40 grader for et par uker siden, og man kan ærlig talt ikke klage. Åj. unskyld... jo... Man kan klage, fordi 45 grader er et ****! Sove problemer, svette problemer, og desperasjon etter veske!. Det er selvfølgelig ulempene med Frankrike.
Du sitter sikkert der og tenker : Men herregud, det høres jo helt vidunderlig, du kan jo sole deg og bli skambrun!.

Joda, brun er jeg blitt. Men det gir ingen mening, når man sier: Brun & Blid. Rettelse: Brun & halvdød.
Anyways! Nok klaging. Jeg takker min vertsfamilie, takket være dem, har jeg kunnet solet meg, og badet i bassenget bak huset, samt spise litt kaker (hysj). De dagene hvor jeg har bassenget ved siden av meg, og 30 grader eller mer--- #Heaven ! <3

Joris og meg som soler oss, sammen med min minste vertsbror ved basenget!

På en strand bak et lite senter, med litt øl, jordbær og litt snacks. I tillegg til 30grader (eller mer) og gamle damer som soler seg uten BH.
Var en koselig tur med Joris og Guro! 

 
En Pic-nic (vet ikke hvordan det skrives) med Aneta og Beste. (Dette ble tatt i dag (17/06/14) )De 3 bildene ovenfor er fra Parc de l'orangerie. En gedigen og vakker park i Strasbourg, skal du besøke Strasbourg i varmen, så er dette stedet å gå!På de to bildene ovenfor, var en dag hvor Joris tok meg med på en turist tur i strasbourg. Det første bildet er tatt på toppen av katedralen i Strasbourg.
Et vakkert utsikt, i en vakker by!

Wassap in Strass?

Det skal jeg si deg! Nylig var det Gaypride i strasbourg. Jeg kan selvfølgelig ikke DY meg!
Et minnerikt parade, som var kjempe! samt med musikk, og hele pakken. Og selvfølgelig et hersens flott gjeng!

Med flagg og ingen stoler, menn i sexy kjoler. Med musikk og dans, og muligens en homse krans. Love it!


Jeg må nok en gang takke alle de som er med på bildene overfor. En toppers gjeng, som gjorde en minnerik dag, til et større og bedre bilde! <3

 

Takk for at du ville lese dette innlegget. Jeg håper at jeg har fått oppdatert med det meste av det som har skjedd!. Jeg ønsker alle sammen en toppers sommerferie! Det håper jeg på i allefall!.
Det blir I ALLEFALL et nytt innlegg innen september. For da er jeg back in france, og har min egen leilighet på ca 40 kvadratmeter!

-Gallick! 

Føler du at jeg har glemt noe? . Gjerne minn meg på det. 

 

Skriv en kommentarhits